top of page

19 januar-dagen de fleste nyttårsforsetter ryker!

Oppdatert: 20. jan. 2023
Startet du 1 januar med de beste intensjoner, om at år 2023 skulle bli DITT år?Du hadde som et oppriktig mål om å gå ned i vekt, trene mer og ta mer vare på deg selv? Så klarte du det ikke i år heller? Du har allerede sporet av, og havnet tilbake til usunne vaner? I følge fitness-appen Strava så viser altså undersøkelser hos dem at 19 januar er datoen de fleste sprekker med sine nyttårsforsetter.


Manglet Slankekoden:


"Been there..." Gjett om vi har vært der, vi i Team Slankekoden, i det som føles ut som et tidligere liv. Hvor all verdens slags kurer og dietter er testet ut. Typisk for oss har vært utallige mandager som har blitt startet i "nå skal jeg endelig slanke meg"- modus. Så sprakk vi allerede til middag, eller holdt ut 2-3 uker med en diett.

Resultatet ble at vi gikk inn i saboterende tanker som:

"Nå sprakk jeg, så nå kan jeg like gjerne sprekke resten av uka". Hver en sprekk ga oss den vonde følelsen av å mislykkes, og vi mistet troen på om vi egentlig kom til å klare å bli den ønskede versjonen vi ønsker oss tilbake eller fram til. Den versjonen av oss selv, som passer alt av klær vi ønsker oss. Hvor bunaden passer, hvor vi føler oss vel både med og uten klær, hvor helsa er bra.


Det som kjennetegnet oss i Team Slankekoden, før VI knakk slankekoden, var tankefeller hvor vi fokuserte mest på det ønskelige målet. Som å se et bestemt tall på vekta.

Vi manglet imidlertid selveste "Slankekoden", og nøkkelen for å komme oss i mål.


For en ting er målet. Det hjelper derimot ikke uten å GJØRE noe for å komme oss i mål. Det blir som å ha som mål at du skal på en togreise. Det er målet. Du kommer deg ikke dit før du faktisk GJØR noe, som å bestille en togbillett. Samt fysisk bevege deg, og stige ombord i toget.


HOVEDNØKKELEN

VI klarte det, takket være forpliktelsen med slankekurs i grupper sammen med likesinnede. Det ble vår nøkkel, som fikk oss endelig til å knekke slankekoden.


SLANKETOGET

Elin, grunnlegger av slankekoden, er NLP coach. Og bruker blant annet mentale coach-teknikker for å hjelpe kunder. Det være seg i coahing som handler om "livet", til spesifikke mål som å slanke seg.


En populær coach-øvelse, laget av Elin, er den om "SLANKETOGET".

Har du f.eks. lagt merke til at på dørene til togvognene så står det "coach"? Du kan velge å sette deg på en seterad for deg selv, som er ledig. Eller du er i ei "supportvogn" med andre. I et tog finnes det instruksjonsbøker/manualer for lokførere og personal. Det er instrukser for brann og sikkert, instrukser for det tekniske. Vi i Slankekoden er klare for å invitere deg ombord i vårt Slanketog, slik at år 2023 blir året hvor du får "nøkler og koder" for å endelig realisere dine mål.


TEAM slankekoden:


1 januar lanserte vi vårt nye nettsted www.slankekoden.no


Vi er helt overveldet over alle som har valgt nå i januar å kjøpe "billett" til en reise med Slanktoget. Noen har valgt 1-1 kurs. Andre er med på gruppekurs eller Hybrid-kurs. Disse sitter i "supportvogna" nå på Slanketoget, og er helt rå til å heie på hverandre. Våre "passasjerer" er så godt i gang med å bruke «nøkler» for å gå ned i vekt og leve sunt. Det er SÅ gøy å ta del i nedgangen de har på vekta! Er det noen som havner i "bølle-vogna", ja da får de heiarop og påminnelser om å komme seg frem i "FOKUS-vogna". De deler også ivrig i lukkede Facebook-grupper fra sine måltider i «mat-vogna».

Dette er vår spesialitet med Slankekoden. Vi har trua på at vi mennesker er ulike med hva slags «slankekode» som passer hver og en. Hovednøkkelen er å ha en coach eller gruppe å støtte seg til. Så noen bruker kaloritelling som sin kode, andre lykkes svært godt med tidsbegrenset spising og faste. Det er de som kutter sukker og mel.


Kjøp billett til "Slankekoden"


Det er så gøy å se at det allerede er flere som har booket billet til neste avgang med Slanketoget, som har «avreise» første uka i februar. Så ønsker DU å sikre deg plass, så er det bare å følge linken her for å booke plass.


La 2023 bli året DU knekker slankekoden!


Velkommen ombord til oss .Hilsen Elin, Mette, Jeanett og Natalie55 visninger2 kommentarer

2件のコメント


Beate Forsvik
Beate Forsvik
2023年1月19日

Ordna meg billett, og ble kasta av toget i dag. Absolutt alle intensjoner forsvant på et blunk..... MEN, jeg snudde dårlig samvittighet til pågangsmot. Nå er jeg på igjen og finner manualer i riktig vogn 😊

いいね!
Elin Unosen
Elin Unosen
2023年1月19日
返信先

Ah. Så godt å lese at du er på sporet igjen🤗💪💪

いいね!
bottom of page