top of page

"Nøkler" for det sunnere påskeliv + kundebilder av sunnere påskeegg


God påske ønskes alle fra oss i Team Slankekoden! 🐣


Denne uken har våre "passasjerer" i det vi kaller Slanketoget vårt fått en velfortjent pause fra kursene sine. Samtidig har de delt sine fremgangshistorier og erfaringer fra slankereisen, og flere har meldt inn vekt for denne uken. En viktig del av suksessen ligger i den ukentlige rapporteringen, som fungerer som bremsene på toget. Det hjelper våre passasjerer å være i fokus-vogna.

"Ser 70-talllet for første gang på mange år", og "5 kilo ned på 4 uker".


Vi i "support-vogna" føler oss privilegerte når vi får høre jubelen og gleden fra våre passasjerer når de oppnår personlige seire. Som damen som nå ser 70-tallet på vekta for første gang på mange år. Eller hun som har gått ned 5 kilo på bare 4 uker! Og for ikke å glemme hun som trodde hun hadde gått ned 600 gram forrige uke, men faktisk hadde mistet hele 1,2 kilo! Så har vi hun som meldte inn gleden over å kjenne på lettelsen over å være på skitur med 12 færre kilo på kroppen siden påska i fjor 🐣

PÅSKEN = TRIGGER FOR OVERSPISING


Påsken kan være en trigger for overspising...Butikkene fylles med fristelser i ukene før, og det er lett å miste fokus når påskeharer og godteri frister fra hyllene. Det er helt menneskelig å spore av innimellom, spesielt dersom vi er sultne og ikke helt i fokusvogna i hodet. Derfor er det så viktig å ha verktøyene klare, som å ha sett bilder av kaloriinnhold i ulike produkter for å få det røde lyset til å blinke.
"Våre "passasjerer" har nå fått nøklene for å navigere gjennom påsken. For de av dere som har avspasering eller ferie, og kan ha 10 dager med ferie, ja da blir det ekstra viktig å ha fokus på plass.Hvis disse dagene fylles med vin, påskegodt og overdådige måltider, ja da øker sannsynligheten for at vekten vil stige i løpet av påskeferien. Vi anbefaler våre kunder å heller nyte gode måltider, som gir volum og størrelse på tallerken.KALORIER I LAM:
Lammestek-97 kcal per 100 gram

Lammerull-251 kalorier per 100 gram

Lam av flatbiff.104 kalorier per 100 gram

Lam sadel-227 kalorier per 100 gramKUNDEBILDER AV SUNNERE PÅSKEEGG:Hvert år får våre kunder en oppfordring om å lage seg sunnere påskeegg. Her er noe av det som har kommet inn i løpet av årene.

Nye kurs:

Vi starter nye kurs rett etter påske, så ønsker du å hanke deg inn etter påsken så er du hjertelig velkommen ombord på våre kurs.


Begynner du i starten av april på kurs så er det fullt mulig å ha 10 kilo mindre på kroppen til årets sommerferie;)


God påske ønskes dere alle fra oss i Slankekoden115 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page