top of page

søn. 09. apr.

|

Zoom møte

Gratis infomøte om våre kurs i Slankekoden

Bli med på gratis infomøte om våre kurs i Slankekoden. Her får du info om oss i Teamet, og hvordan VI knakk slankekoden, samt at vi forteller mer om våre kurs. Det blir og rom for å stille spørsmål. Gratis bok til en verdi av 399,- til alle som kjøper kurs innen kl. 23.00 på infokvelden.

Gratis infomøte om våre kurs i Slankekoden
Gratis infomøte om våre kurs i Slankekoden

Tid og sted

09. apr. 2023, 19:00 – 20:00

Zoom møte

Om arrangementet

Velkommen på gratis infomøte med oss i Team Slankekoden.

Her får du info om oss i Teamet, og hvordan VI knakk slankekoden, samt at vi forteller mer om våre kurs.

Det blir og rom for å stille spørsmål.

De som deltar på infomøte, og kjøper kurs innen kl. 23 på søndag kveld, får en gratis bok fra vår nettbutikk til en verdi av 399,-

Vi mennesker er forskjellige med hva slags slankekode vi velger å bruke. Noen trenger kaloritelling for å være disiplinert og få "rødt lys". Andre blir mer stresset av kaloritelling, og klarer å knekke slankekoden med "kun" å begrense inntak av snop. For noen passer det kanskje bedre med periodisk fasting, keto, lavkarbo eller andre metoder.

Ergo, vi tror på at nøkkelen til slankekoden kan være ulik fra person til person, og at sukssesskoden handler om å finne det DU trives med.

Vi jakter etter det som gjør at du holder ut, og kommer deg helt i mål. Og der skal du bli, uten å gå opp i vekt igjen. Dette er noe av det vi snakker om på søndag. Samt at du får høre om suksesshistorier til de som allerede startet på våre kurs i januar, og har meget så gode resultater. 

Vi håper å se deg på vårt infomøte. Elin, Mette og Natalie.

Dele dette arrangementet

bottom of page