top of page

Team Slankekoden

Vi vil dele vår metode for å knekke slankekoden med deg

 

Vår slankereise

Vi har selv vært gjennom en slankereise, hvor ulike kurer er forsøkt. Typisk for oss har vært utallige mandager som har blitt startet i "nå skal jeg endelig slanke meg"- modus. Så sprakk vi allerede til middag, eller holdt ut 2-3 uker med en diett.

 

Resultatet ble at vi gikk inn i saboterende tanker som: "Nå sprakk jeg, så nå kan jeg like gjerne sprekke resten av uka". Hver en sprekk ga oss den vonde følelsen av å mislykkes, og vi mistet troen på om vi egentlig kom til å klare å bli den ønskede versjonen vi ønsker oss tilbake eller fram til. Den versjonen av oss selv, som passer alt av klær vi ønsker oss. Hvor bunaden passer, hvor vi føler oss vel både med og uten klær.

"Tren mer, spis mindre, så går du garantert ned i vekt"

Ja, enn om det var så enkelt som så... Vi i Slankekoden har alle erfart at det handler om så mye mer enn som så...vi har slitt med vekta i perioder med søvnvansker, stress, lite egentid, sorg i livet, skilsmisse, alvorlig sykdom, stress og lite egentid. Det å være selvdisiplinert alene ble for vanskelig. Det er dette livet som skjer, mens man planlegger helt andre ting...

Takket være slankekurs i grupper eller 1-1 coaching knekte VI slankekoden!  

Våre kunder får en coach som selv har knekt koden 

 

Ergo, på våre slankekurs får DU en coach som har vært gjennom dette selv. Denne personen vet på godt og vondt hva det krever av viljestyrke og selvdisiplin for å unngå overspising, slite med sukkeravhengighet, ha ekstra snikende kilo i overgangsalder, slite med kilo etter svangeskap...

 

Vi ønsker oppriktig at du en gang for alle skal få troen på at dette er mulig å få til, og at du kommer deg HELT i mål med slankekoden vår. Og så jobber vi for at du holder vekta stabil, og unngår "jo jo-slanking".  

VI knekte koden! Bli med på kurs, så får du "nøkkelen" som ble vår døråpner til velværelse der trivselsvekt bor. Din trivselsvekt.

Vårt budskap

Slankekoden med nøkkelen DU trives med

 

Vi mennesker er forskjellige med hva slags slankekode vi velger å bruke. Noen trenger kaloritelling for å være disiplinert og få "rødt lys". Andre blir mer stresset av kaloritelling, og klarer å knekke slankekoden med "kun" å begrense inntak av snop. Og for noen passer det kanskje bedre med periodisk fasting, keto, lavkarbo eller andre metoder. Ergo, vi tror på at nøkkelen til slankekoden kan være ulik fra person til person, og at suksesskoden handler om å finne det DU trives med. Vi jakter etter det som gjør at du holder ut, og kommer deg helt i mål. Og der skal du bli, uten å gå opp i vekt igjen. 

Grunntanken vår at vektnedgang må handle om litt matematikk, og at kaloritelling og registrering i matdagbok er det som er "nøkkelen" for mange. Derfor får alle våre kunder som ønsker det utregnet personlig daglig kaloribehov, sammen med en individuell matplan.

Vanskelig å knekke slankekoden alene

 

Uansett hva slags nøkkel DU foretrekker for å knekke slankekoden, så har vi vår egenerfaring med hvor vanskelig det er over tid å motivere seg til å holde ut helt til målet er nådd. Vi trengte forpliktelsen med slankekurs, samt en coach som både "holdt oss i ørene" og heiet på oss. Dette vekket konkurranseinstinktet i oss. Og dette er hva kunder har sagt i alle år til oss: "Hvorfor har jeg ikke gjort dette før; å melde meg på kurs. Jeg klarte det ikke alene, nå har jeg endelig fått nøkkelen til slankekoden". 

Knekk slankekoden med mental trening

På våre kurs har vi mye fokus på mental trening, og omprogrammering av tanker. Vi kartlegger uvaner som har etablert seg i måten du spiser og drikker på, -uvaner som du ønsker skal snus til sunne vaner. Vi ser blant annet på hvordan du har det i livet, og hvordan for eksempel stress og manglende egentid kan innvirke på dine valg. Vi jobber med mentale teknikker og visualisering for å trene opp viljestyrke og selvdisiplin. Vårt indre selvsnakk har mye å si for motivasjonen vår. Hvordan snakker du egentlig til deg selv? Vi kan snakke oss "opp eller ned" i livet, og talen til oss selv er særlig viktig når vi går inn for å endre oss. For å knekke slankekoden anser vi mental trening som essensielt for å komme helt i mål, og bli der. 

Finn nøkkelen som passer deg og ditt liv

Vi tror på et opplegg hvor ingen ting er "forbudt" for å holde ut, for vi skal knekke koden til ei varig endring. Vi er livsnytere, vi liker å kose oss med god mat og drikke. For oss som er foreldre så ønsker vi å være gode rollemodeller, hvor unger ikke trenger å merke at foreldre er på "slanker´n". Vi har en "policy" på at det skal være greit med taco på fredager, ok med hjemmelaget pizza, greit å nyte kake i bursdag, nyte f.eks. en is med god samvittighet på 17. mai, være livsnyter med venner og partner på restaurantbesøk og i ferier. Hvem vil vel slutte helt med slikt? Det handler om å være moderat og vise måtehold. En ned-i-vekt-fase krever viljestyrke og selvdisiplin, for å ligge på kaloriunderskudd. Da er det kjekt å lene seg på at det er mengdene det må kuttes ned på,- ikke selve kosen. Har du tenkt på om to stykker kake egentlig smaker dobbelt så godt?

Slankekoden + lykkeformelen i livet​

Vi i slankekoden har erfaring med mange mennesker som jager etter et tall på vekta. En slankere kropp blir beviset på at DU har begynt å gjøre sunnere valg.

Vi ønsker samtidig at alle våre kunder jakter på mer enn bare et tall på vekta. Livets lykke handler om så mye mer enn å telle kalorier, eller å jakte på et bestemt tall på vekta. Du får derfor individuell coaching på våre kurs, hvor vi sammen jobber med "lykkeformelen" i livet. Vi har ingen magisk tryllestav med en fasit på livets lykke, men kommer med råd og tips som har hjulpet oss selv og våre kunder.  Hva gjør at du trives mer med deg selv og kroppen din? Hvordan kan ubehag bli til velbehag? Ser du fram til å glede deg til å finne klær å ha på deg, og se deg selv på bilder eller i speilet?

Prisen og varighet på våre kurs 

Våre kurs koster 1995,- for 8 kursmøter. Vi har "snille" kurspriser sammenlignet med andre aktører, da vårt fokus er å ha personlige kurs og møter med DEG, uten å bruke for mye kostbare ressurser på trykksaker og digitale løsninger.

Vi kan ikke trylle, men har et oppriktig ønske om at DU knekker koden med våre metoder. Så les gjerne om våre nisjer, spesialområder og kurs, så håper vi DU er klar for å melde deg på kurs med oss i Slankekoden. 

Når VI knekte slankekoden, ja da kan DU og klare det!

MER OM OSS

Vi er her for å realisere dine slankemål!

Elin - En av Norges mestselgende slankecoacher

Utallige nordmenn i inn- og utland har knekt slankekoden takket
være mine råd og tips. Jeg forstår deg som skal ta grep i kostholdet, da jeg vet ganske så mye om det å mistrives i en for stor og usunn kropp. Meg selv og min historie brukes aktivt på mine på kurs.

 

Jeg var over 100 kilo

Fra å være ei slank og veltrent jente i hele oppveksten, gikk jeg
voksenlivet i møte med å gå opp 25 kilo på ett år. Videre ble
jeg ei "dundre på hundre" fra jeg var 20 til 30 år. Jeg ser tilbake
på ei tid hvor hver eneste mandag føltes som en ny slankekur, hvor jeg hele tiden var på leting etter slankekoden.

 

Når JEG klarte å gå ned i vekt, ja da kan DU og klare det! 

Som coach får jeg ofte tilbakemelding på at det endelig er noen som forstår, siden jeg selv har vært gjennom dette. Jeg nådde mine mål med en slags kombinasjon av kaloritelling, og har også hatt god effekt av perioder med imiterende faste.

 

"Elin, jeg klarer ikke å slanke meg alene"

Jeg tror vi mennesker er forskjellige. Noen foretrekker kaloritelling, andre blir stresset av det, og foretrekker faste eller lavkarbo. Jeg er så vant med kunder som tar kontakt og sier at "Elin, jeg klarer ikke å slanke meg alene". Det klarte heller ikke jeg, og det er ingen skam å trenge hjelp. Jeg trengte forpliktelsen med en coach som holdt meg i ørene og ei gruppe som vekket konkurranseinstiktet i meg.

 

Stolt av teamet mitt

Jeg har derfor et team som er eksperter på ulike områder. Jeg er så stolt av temaet jeg har med meg i Slankekoden. Du kan lese mer om oss under her.

 

Vi er her for deg, som endelig er klar for å knekke slankekoden.

1.png

Trykk på bildet for å se før - og etterbilder

Mette - Mistet aldri troen på at det var mulig

3.png

Trykk på bildet for å se før - og etterbilder

Opp og ned

Jeg har svart belte i vektnedgang- av de samme 10 kiloene med utallige ulike slankemetoder. Alltid en ny start på mandag, 1. i hver måned eller 1. januar, på evig jakt etter den «rette» koden.

Heldigvis ga jeg aldri opp! Fra mitt første slankekurs på videregående til jeg endelig knakk koden for to år siden, blir det 30 års erfaring med stadig nye metoder.

 

Fra evige slankekurer til varig livsstilsendring

Fra evige slankekurer til varig livsstilsendring Min kode knakk jeg da jeg skjønte at dette ikke handlet om mangel på viljestyrke eller at det var noe feil med meg. Det var når jeg erkjente at jeg har en matavhengighet som krever en annen tilnærming enn nok en kur og påfølgende nederlag. Det var når jeg skjønte at uansett hvilken metode jeg velger, vil jeg gå opp igjen den dagen jeg slutter med metoden. 

 

Jeg må velge noe som gjør godt for meg- hver dag, og noe som vil gi meg fred fra stadig tanker i hodet om vekt, mat og følelser. Min kode har blitt tre planlagte, faste måltider hver dag og ingenting mer. Da slipper jeg å bruke opp viljestyrken min på utallige matvalg og fristelser hver dag. Jeg sier ikke at det er lett hver dag, og jeg faller av og tilbake til overspising, men jeg kommer alltid tilbake til mine tre måltider- takket være ukentlig fellesskap med andre og forpliktelse i gruppe.

Jeg har nå holdt stabil vekt i snart to år

 

Mine spesialområder

Matavhengighet, overspising, sammenheng mellom tanker, følelser og atferd og hva som trengs for å danne nye varige vaner. Jeg er utdannet kognitiv terapeut og helsecoach og har lang erfaring med endringsarbeid, motivasjon og viktigheten av å heie på hverandre for å lykkes. Jeg tror på fellesskap og forpliktelse, jeg tror på ærlighet og sårbarhet og styrken i å aldri gi opp og tørre å be om hjelp. Jeg håper og tror at mitt engasjement og energi vil smitte over på deg som kursdeltagere. Mitt mål er å heie på deg helt du har knekt din kode til varig vektnedgang og mer energi i hverdagen.

 

Gleder meg til å se deg på kurs hos meg!

Dame 43, ned 23 kilo

“Takket være slankekurs hos Elin så klarte jeg å gå ned 23 kilo! Hun ga meg aldri opp, og heiet meg frem da jeg slet med motivasjon. Anbefaler kurs hos Elin til alle!"

Dame  36, ned 12 kilo

"Mette er rå på coaching og motivasjon! Hun inspirerer alle med sitt sprudlende vesen".

Ungdom 21 år, ned 12 kilo

“Med kurs hos Natalie fikk jeg både en PT og kostveileder som forstod mine utfordringer som ung. Som vennekvelder, kinoturer, studentlivet, .”

Før- og etterbilder

Vi vet at det er mange som skal slanke folk, som selv aldri har vært overvektig.. Vi vet mye om å ha mistrivdes i en kropp med for mange kilo, og vet at før- og etterbilder er noe som motiverer mange til å melde seg på kurs hos oss.

FØR

 NÅ

Elin

IMG_1725_edited.jpg

FØR

 NÅ

Mette

Mette.jpg
SK SK_A9A0414.jpg

FØR

 NÅ

Marthe

martheføretter.jpeg

FØR

 NÅ

Eivor

IMG_6166.JPG
bottom of page