top of page

Elin Unosen

Helse- og Frisklivscoach, sexolog, sosionom

Elin - En av Norges mestselgende slankecoacherUtallige nordmenn i inn- og utland har knekt slankekoden takketvære mine råd og tips.

Jeg forstår deg som skal ta grep i kostholdet, da jeg vet ganske så mye om det å mistrives i en for stor og usunn kropp.


Meg selv og min historie brukes aktivt på mine på kurs. Jeg var over 100 kiloFra å være ei slank og veltrent jente i hele oppveksten, gikk jegvoksenlivet i møte med å gå opp 25 kilo på ett år. Videre ble jeg ei "dundre på hundre" fra jeg var 20 til 30 år.


Jeg ser tilbakepå ei tid hvor hver eneste mandag føltes som en ny slankekur, hvor jeg hele tiden var på leting etter slankekoden. 


Når JEG klarte å gå ned i vekt, ja da kan DU og klare det! Som coach får jeg ofte tilbakemelding på at det endelig er noen som forstår, siden jeg selv har vært gjennom dette. Jeg nådde mine mål med en slags kombinasjon av kaloritelling, og har også hatt god effekt av perioder med imiterende faste. "Elin, jeg klarer ikke å slanke meg alene"Jeg tror vi mennesker er forskjellige. Noen foretrekker kaloritelling, andre blir stresset av det, og foretrekker faste eller lavkarbo.


Jeg er så vant med kunder som tar kontakt og sier at "Elin, jeg klarer ikke å slanke meg alene". Det klarte heller ikke jeg, og det er ingen skam å trenge hjelp. Jeg trengte forpliktelsen med en coach som holdt meg i ørene og ei gruppe som vekket konkurranseinstiktet i meg.


Når JEG klarte å knekke slankekoden, kan DU klare det!

98812752

Elin Unosen
bottom of page