top of page

Marthe Hansen

Slankecoach

Marthe - Finnmarks "slankedronning"


Jeg er gift, 3 barn og vi bor i Tana som ligger i Finnmark.


I mange år var jeg en av de mestselgende slankecoachene i Finnmark. Så kom en fase i livet hvor jeg ikke hadde tid og anledning til å jobbe som slankecoach. Dessverre kom kilo snikende på igjen i takt med "pause" som slankecoach.


Her er "før og etterbilde" av meg:
I juli i 2022 kom jeg hjem fra ferie i en versjon av meg selv som jeg ikke trivdes med. Og jeg innså at jeg var nødt til å gjøre noe med livsstilen min, samt at jeg ønsket å gå ned i vekt. Dermed startet min slankreise mot en lettere hverdag august 2022.


I kjent stilt fra tidligere år så startet jeg med et friskt mot og pilen på badevekten begynte å gå i riktig retning, men etter 3 mnd stoppet vektnedgangen opp. Og jeg tenkte jeg «hva gjør jeg nå?». Jeg innså etterhvert at dette klarer jeg ikke på egenhånd. Om jeg skulle komme i mål, så trengte jeg hjelp fra noen som har gjort denne reisen selv. I desember begynte det å komme opp reklame for Slankekoden på facebook, og det var noe som fanget min oppmerksomhet. Jeg trykket meg inn for å finne ut hva det var og hvordan det fungerte. Jeg ble overbevist om at dette var det rette for å knekke slankekoden, og meldte meg på kurs i januar 2023. Da hadde jeg gått ned 8,3 kg på egenhånd.


Nå har jeg fullført 3 kurs og jeg har totalt gått ned over 23 kilo ved å finne nøkler som passer meg.


Jeg er så klar nå for å dele "nøklene" som har hjulpet meg å knekke slankekoden.

98464809

Marthe Hansen
bottom of page