top of page

Hvorfor slanker vi mennesker oss?

Hater kroppen min


Jeg hater å se på dyre bunaden til 30-40 000,- som henger der i skapet. Som jeg ikke har passet på mange år. Og hver en 17 mai blir en slags vond påminnelse om at jeg er for feit. Når jeg ser andre har bunad på seg, og jeg har "vanlige finklær", så føler jeg meg så avslørt. De andre tenker sikkert at "hun har blitt for feit for bunaden:-(
Vi skal til syden i påska, og jeg takler ikke tanken på å sole flesket foran alle andre. Jeg er så skuffet over meg selv, for jeg var så innstilt på at år 2023 skulle bli mitt år. Målet var 10 kilo ned fra nyttår til påske. Jeg har ikke gått ned 1 kilo så langt, og tviler på om jeg når målet mitt nå.
Jeg er så fortvilet, for ungene maser om at de vil på badeland med meg. "Mamma, de andre går dit med mammaene sine". Gjett om jeg vil...jeg vil så gjerne, jeg vil være en god rollemodell som mamma, hvor ungene husker slike GODE minner. Som at vi var på badeland. Så takler jeg bare ikke tanken på det. Å kle av meg og skifte til badedrakt i en offentlig garderobe, og så gå ut og vise hvor "stor" jeg er for de andre i svømmehallen. Jeg hater å ha det sånn, og eier ikke selvtillit med kroppen min.
Jeg har vært singel ei stund nå, og er på date, men stopper der...jeg har lyst på sex og nærhet, men får helt sperre med tanke på å vise frem den store kroppen til en annen person. Jeg er så redd for å bli avvist når valkene dukker frem. Og jeg føler meg hverken fin eller sexy". Hvem vil ha meg, sånn jeg ser ut...

Kunder knekker slankekoden med oss:


Dette er bare noen få slike sterke historier som deles med oss i Slankekoden, og det gjør inntrykk. Og ikke minst, vi har vært der selv på mange vis, og kjenner oss igjen...


Vi har de som melder seg på kurs hos oss, og sier i starten at de er flau og føler seg svak som ikke klarer det selv. INGEN skal føle det slik med opplegget vårt i Slankekoden!

Vi anser det heller som en STYRKE å være ærlig, og sammen jobber vi for å finne rette nøklene som skal til for å knekke slankekoden!Motivasjon


Og en av nøklene er nettopp å regelmessig minne oss selv på hvorfor vi kom dit hen at vi ønsket å slanke oss.


Det gir oss så enormt mye som slankecoacher å ta del i de fantastiske resultatene som våre "passasjerer" i det vi kaller for "Slanketoget" vårt oppnår med våre nøkler i Slankekoden!

Vi elsker å høre på våre kundehistorier. Hvor de med herlig gla-stemmer forteller om klær som ikke har passet på mange år, som nå er funnet frem fordi de passer. Eller bunaden, som er på for første gang på årevis i en dåp, konfirmasjon eller til 17 mai. Og det er de som endelig føler at de er venn med kroppen sin.


Meld deg på nye kurs i mars


I uke 10 starter nye kurs hos oss, og det er allerede kurs som er utsolgte. Så ønsker DU å sikre deg plass på vårt Slanketog, ja da er Team Slankekoden klar for å gi deg råd og tips for at DU knekker koden!Her er oversikt over våre kurs:

131 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page