top of page

Livsnyter "Slanke-hanker" seg inn i feriemodus

God mandag alle sammen !


Vi i Team Slankekoden håper du som leser dette har en fin sommer så langt, og koser deg uansett hvor du er;)


Her er det feriemodus på Teamleder Elin her, før jeg og teamet mitt i Slankekoden starter opp igjen fra neste uke med våre sommerkurs i Slankekoden.VÅRE NYE SLANKECOACHER


I august er vi så glade for å ha med oss våre nye Slankecoacher, Marthe og Eivor!

Nå sprer vi oss med kurs i andre steder av landet, som i Bodø, Oslo og Finnmark! Det er Så gøy når Marthe og Eivor har fått påmeldinger/interesserte kunder etter første dagen med "nyheten" om at de starter kurs!

VI mennesker er forskjellig = Vi trenger ulike slankenøkler
Slankekoden baserer seg på at vi mennesker er forskjellige, og trenger ulik «nøkkel» for å knekke slankekoden. Dette er så gledelig å erfare, etter vår lansering i januar i år, hvor fantastisk godt resultat det er hos våre "passasjerer" på sin reise mot "stasjon trivsel".


Innhenting i feriemodus


I dag startet jeg dagen med nøkkelen som knekte mi slankekode. For meg er det å telle kalorier, samt at jeg faster/har spisevindu på «8/16».


Det er det som gir meg best kontroll, det å telle kalorier. Jeg har holdt på i snart 20 år som slankecoach, og har dermed mange dager og årstider i mitt liv med erfaring på hvordan MIN kropp responderer.

Jeg kjenner kroppen min veldig så godt nå, og vet at jeg holder vekta når jeg ligger på ca. 2100-2300 kalorier per dag på inntak. Ligger jeg meg ned på ca. 1500-1700 i døgnet, så går jeg ned i vekt. Og da responderer vekta ofte med ca. 700-1000 gram ned per uke. Ergo, har vekta pekt litt opp i feriemodus så vet jeg at 1-2 uker med kaloritelling er det som «nullstiller» meg og får meg tilbake.


Jeg veide 100 kilo fra jeg var 20 til 30 år. Jeg har aldri vært tilbake der! Og særlig siste årene har jeg vært 10 kilo lettere enn på mange år, takket være den gode effekten som fasting/spisevindu har gjort for kroppen min.


I feriemodus er det samtidig så lett for en livsnyter for meg å få i meg litt flere kalorier enn hva kroppen klarer å brenne vekk, selv om det er «sunne" og riktige kalorier. Det blir også litt for mye kosekalorier med vin og gode middager i sosiale lag.

Da er det å hanke meg inn med kaloritelling, slik at jeg får «rødt lys» når på inntaket mitt.


Med faste opplever jeg å få mye større porsjoner per måltid enn årene hvor jeg fulgte et opplegg med frokost-lunsj-middag og kvelds + mellommåltider…da slet jeg med sult, og ble liksom ikke ordentlig mett etter hovedmåltidene.


Nå kombinerer jeg altså kaloritelling med faste/spisevindu.

I slanke-modus er f.eks., min fordelingsnøkkel dette:


«Brunsj» ca. 400 kalorier- ca. kl. 11.30

Middag ca. 600 kalorier-ca. kl. 15.30

Kvelds ca. 300-400 kalorier- ca. kl. 19.30

Diverse ca. 200 kalorier (f.eks. grønnsaker, yoghurt, nøtter o.l.)


Sum ca. 1500-1600 kalorier fordelt på ca. 8 timer spisevindu.


I Stabiliserings-modus plusser jeg på ca. 100-150 kalorier per måltid, og da blir det sånn som dette:


«Brunsj» ca. 500 kalorier-ca. kl. 11.30

Middag. Ca. 750 kalorier-ca. kl. 15.30

Kvelds Ca. 450 kalorier-ca. kl. 19.30

Diverse-ca. 500 kalorier (f.eks. grønnsaker, yoghurt, nøtter o.l.


Sum ca. 2200 kalorier fordelt på 8 timer spisevindu.


Dette er MYE og STORE porsjoner/mengder når det inntas sunne matvalg, som grønnsaker, fisk, kylling osv.Min "Brunsj" i dag:


Dagens "Brunsj" på meg, inntatt ca. kl. 11.45, ble totalt ca. 407 kalorier.

Det er en STOR porsjon for meg, som holder meg mett i mange timer.

Jeg har kokt egg og "stekt" skinke i lag i Air Fryer;)


Totalt er dette 110 gram egg, 50 gram skinke, ca. 100 gram salatmix, 30 gram brød, 6 gram Vita Hjertego lettmargarin, 5 gram lettmajones.sum: 407 kalorier

Fin sommer ønskes alle våre følgere


Ønsker dere alle ei fin uke uansett om du har ferie eller er tilbake i jobbmodus.

Selv var det kurs og forpliktelse i grupppe som endelig hjalp meg å knekke slankekoden. Ønsker du å bli med på kurs så melder du deg på her:57 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page